Megközelíthetőség

Megközelíthetőség

Vasúttal

Budapest irányából Martonvásár és Bicske egyaránt elérhető rendszeresen közlekedő, közvetlen személyvonatokkal. Székesfehérvárról Martonvásár irányában félóránként indulnak a közvetlen személyvonatok. Az ország más városaiból fővárosi, székesfehérvári vagy tatabányai átszállásokkal érhető el vonattal Pannónia Szíve. Részletes menterendi információkért keresse fel a MÁV-START honlapját, a elvira.mav-start.hu címen.

Busszal

Pannónia Szíve mind a négy nagyobb települése – Bicske, Csákvár, Etyek és Martonvásár – egyaránt elérhető a fővárosból naponta többször induló, közvetlen buszjáratokkal. Székesfehérvárról indulva Csákvár és Martonvásár átszállás nélkül, míg Bicske és Etyek többnyire csak átszállással érhetőek el. A távolabbról érkezők Pannónia Szíve délebbi, Fejér megyéhez tartozó településeit Székesfehérváron keresztül tudják busszal elérni. További menetrendi információk a Középnyugat-Magyarországi Közlekedési Központ weboldalán (www.knykk.hu) és a www.menetrendek.hu-n érhetőek el.

Autóval

Két autópálya is érinti Pannónia Szívét: az M7-esen érkezők Martonvásárnál, az M1-est választók pedig Biatorbágynál, Zsámbéknál, Bicskénél és Óbaroknál is lehajthatnak a sztrádáról, úticéljuktól függően. Az 1-es és 7-es számú főútvonalak az autópályákkal lényegében párhuzamosan haladnak, így ezeket is választhatjuk. Pontos útvonaltervet a legkönnyebben a Google Térképével lehet készíteni a http://maps.google.hu címen.